Gebakken gnocchi met tomatensaus en kalkoen

Met dit gerecht waan je je in no time in het warme zuiden.

465 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de winterpeen in plakjes van 1 cm en deze in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd de bleekselderij in boogjes van ½ cm en snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de peen, bleekselderij en knoflook 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de bliktomaten en het balsamicoglazuur toe. Breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes koken. Breng de saus op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg de gnocchi toe en bak in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en knapperig.

  4. Snijd ondertussen de kalkoen in kleine stukjes. Voeg het vlees toe aan de tomatensaus en warm 3 min. mee.

  5. Voeg de gnocchi toe aan de tomatensaus en schep om. Scheur de basilicumblaadjes in stukjes en strooi over de gnocchi.

  • combinatietipLekker met geraspte Parmezaanse kaas. Het recept is dan niet meer lactosevrij.
  • Gebakken gnocchi met tomatensaus en kalkoen

    Instructievideo - 01:41 min.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Gebakken gnocchi met tomatensaus en kalkoen

Met dit gerecht waan je je in no time in het warme zuiden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig