Spaghetti met pittige courgette en boerenkool

Pastagerecht met lekker veel groente en lekker veel pit.

410 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn.

  2. Verhit ondertussen de ansjovisfilets met de olie in een hapjespan en duw met een pollepel de ansjovis in stukjes. Voeg de knoflook en sambal toe en fruit 2 min. op laag vuur.

  3. Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in stukjes. Voeg met de boerenkool toe aan het knoflook-sambalmengsel en bak 5 min. mee op hoog vuur. Schep regelmatig om.

  4. Halveer ondertussen de tomaatjes. Giet de spaghetti af en meng met de tomaten door de groenten. Schaaf de pecorino erover en serveer.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Spaghetti met pittige courgette en boerenkool

Pastagerecht met lekker veel groente en lekker veel pit.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig