Meerzaden met fricandeau, pesto & tomaat
Lekker mediterraan lunchen: Liefde & Passiebrood met zonnig beleg.
Meerzaden met fricandeau, pesto & tomaat
Lekker mediterraan lunchen: Liefde & Passiebrood met zonnig beleg.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_066236_612x450_JPG.jpg)
null personen
625 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 4 boterhammen van het AH Liefde & Passie meerzadenbrood. Halveer de romaatjes. Bestrijk de boterhammen met de pesto en beleg met de fricandeau en romaatjes. Bestrooi met peper.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 AH Liefde & Passie meerzadenbrood
8 romaatjes
125 g groene pesto in potje
100 g gebraden fricandeau