Kip met gebakken aardappelschijfjes en salade

De kip is kruidig, de salade fris: een goed duo.

430 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de kipfilets in de lengte. Wikkel ze in de papyrusvellen uit het zakje Mediterrane kruiden. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kipfilets in 15 min. gaar. Keer halverwege.

  2. Verhit ondertussen 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 13 min. op middelhoog vuur goudbruin. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd ondertussen de romatomaten in kwarten en het basilicum in reepjes. Meng met de rauwkost, balsamicoazijn en 2 el olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de gebakken aardappeltjes en kip.

Kip met gebakken aardappelschijfjes en salade

De kip is kruidig, de salade fris: een goed duo.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig