Varkenshaas met witlof-druivensalade

Aardappelen, vlees en groente net even anders.

495 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelballetjes 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de varkenshaas in stukjes. Meng 1/3 van de mosterd met de rest van de olie, de dragon, peper en eventueel zout en schep door de varkenshaas. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril het vlees in 8 min. goudbruin. Keer halverwege.

  3. Meng ondertussen voor de dressing de rest van de mosterd, de yoghurt, peper en eventueel zout in een ruime kom. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd het witlof in reepjes en de peterselie fijn. Schep met de druiven door de dressing. Verdeel de varkenshaas met de aardappelballetjes over de borden en serveer de witlofsalade ernaast.

  • Vlees grillen

    Instructievideo - 00:39 min.

Varkenshaas met witlof-druivensalade

Aardappelen, vlees en groente net even anders.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig