Maal de gedroogde dadels 1 min. in de keukenmachine fijn. Schep in een kom. Maal de ongebrande amandelen en cacaonibs grof. Doe met de kokosolie en gemalen kokos bij de gemalen dadels en breek de rijstwafel erboven in stukjes.
Kneed tot een samenhangend geheel en vorm een rechthoek van 18 x 10 cm. Verpak in vershoudfolie. Laat 30 min. opstijven in de koelkast. Snijd er 6 repen van en bewaar in de koelkast.
Amandel-dadel-kokosreep
Met deze verantwoorde reep vol superfoods heb je een perfect tussendoortje.
- serveertipWikkel de repen in bakpapier en bind vast met een touwtje of plakbandje.
- variatietipIn plaats van ongebrande amandelen kun je ook AH Garneeramandelen gebruiken.
Amandel-dadel-kokosreep
Instructievideo - 00:56 min.
Gerelateerde recepten
Amandel-dadel-kokosreep
Met deze verantwoorde reep vol superfoods heb je een perfect tussendoortje.

6 porties
175 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Maal de gedroogde dadels 1 min. in de keukenmachine fijn. Schep in een kom. Maal de ongebrande amandelen en cacaonibs grof. Doe met de kokosolie en gemalen kokos bij de gemalen dadels en breek de rijstwafel erboven in stukjes.
Kneed tot een samenhangend geheel en vorm een rechthoek van 18 x 10 cm. Verpak in vershoudfolie. Laat 30 min. opstijven in de koelkast. Snijd er 6 repen van en bewaar in de koelkast.
serveertip:Wikkel de repen in bakpapier en bind vast met een touwtje of plakbandje.
variatietip:In plaats van ongebrande amandelen kun je ook AH Garneeramandelen gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 porties)
20 gedroogde dadels
3 el ongebrande amandelen
1 el cacaonibs
2 el kokosolie
1 el gemalen kokos
1 rijstwafel
Dit heb je nodig
keukenmachine
vershoudfolie