Amandel-dadel-kokosreep

Met deze verantwoorde reep vol superfoods heb je een perfect tussendoortje.

175 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maal de gedroogde dadels 1 min. in de keukenmachine fijn. Schep in een kom. Maal de ongebrande amandelen en cacaonibs grof. Doe met de kokosolie en gemalen kokos bij de gemalen dadels en breek de rijstwafel erboven in stukjes.

  2. Kneed tot een samenhangend geheel en vorm een rechthoek van 18 x 10 cm. Verpak in vershoudfolie. Laat 30 min. opstijven in de koelkast. Snijd er 6 repen van en bewaar in de koelkast.

  • serveertipWikkel de repen in bakpapier en bind vast met een touwtje of plakbandje.
  • variatietipIn plaats van ongebrande amandelen kun je ook AH Garneeramandelen gebruiken.
  • Amandel-dadel-kokosreep

    Instructievideo - 00:56 min.

Amandel-dadel-kokosreep

Met deze verantwoorde reep vol superfoods heb je een perfect tussendoortje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig