Pompoenhapje - 6 tot 8 maanden (Opperdepop)
bewaar
bewaar

Pompoenhapje - 6 tot 8 maanden (Opperdepop)

Vries je de pompoen gepureerd in, dan heb je supersnel een heerlijk hapje.

25 min. bereiden

1 ingrediënt

Aan de slag

Schil de pompoen, snijd in parten ne verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Kook de pompoenblokjes in 15-20 min. gaar. Giet af, maar vang wat kookvocht op.

Pureer met wat kookvocht met staafmixer of in keukenmachine tot een gladde puree.

bewaartipJe kunt de hapjes 3 maanden in de vriezer bewaren, verdeel voor het invriezen in porties. Laat voor gebruik ontdooien, verwarm en laat afkoelen tot lichaamstemperatuur.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Pompoen schillen en snijden

Instructievideo - 01:05 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pompoenhapje - 6 tot 8 maanden (Opperdepop)

Vries je de pompoen gepureerd in, dan heb je supersnel een heerlijk hapje.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig