Rozijnenpannenkoekjes met lemon curd

Goede reden om niet te veel te eten: dan houd je plek over voor deze super-de-luxe pannenkoekjes.

285 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Roer de melk en poffertjesmix in een kom tot een glad beslag. Meng het ei, de olie en eventueel zout erdoor. Meng de zuivelspread met de lemon curd.

  2. Verhit de helft van de boter in acht pannetjes. Giet in elk pannetje een laagje beslag en bestrooi met de helft van de rozijnen. Bak de pannenkoekjes 8 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van het beslag.

  3. Bestrijk de pannenkoekjes met een laagje roomkaas en garneer met de blauwe bessen.

  • bewaartipJe kunt het pannekoekenbeslag en de lemoncurd-roomkaas al voorbereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Rozijnenpannenkoekjes met lemon curd

Goede reden om niet te veel te eten: dan houd je plek over voor deze super-de-luxe pannenkoekjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig