Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min.
Voeg de andijvie, sojasaus en honing toe en roerbak nog 2 min. Schep de groenten op een schaal, bestrooi met de pinda’s en serveer.
- combinatietipLekker met fijngesneden koriander en limoenparten.
Gerelateerde recepten
Andijvieroerbak

bijgerecht
4 personen
170 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min.
Voeg de andijvie, sojasaus en honing toe en roerbak nog 2 min. Schep de groenten op een schaal, bestrooi met de pinda’s en serveer.
combinatietip:Lekker met fijngesneden koriander en limoenparten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el arachideolie
400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
400 g gesneden andijvie
3 el Japanse sojasaus
1 tl vloeibare honing
50 g oven roasted pinda's