Frisse andijviesalade met venkel & radijs

Fris en pittig samen in één salade.

255 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Snijd ondertussen de artisjokharten in parten en de radijsjes in kwarten. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in parten.

  2. Klop de olie, mayonaise, mosterd en de helft van de dragon in een ruime schaal tot dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de artisjokharten, radijsjes en andijvie toe en meng het geheel door elkaar. Verdeel het ei over de salade en bestrooi met de rest van de dragon en de kappertjes.

  • combinatietipLekker met Parmezaanse kaas en geroosterd AH Liefde & Passie meerzadenbrood.
  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Frisse andijviesalade met venkel & radijs

Fris en pittig samen in één salade.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig