Slavink met frisse koolsalade en aardappeltjes

Citroen en munt geven een fris accent aan de salade van witte en rodekool.

785 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 1/4 van de boter in een koekenpan en bak de slavinken in 20 min. goudbruin. Keer regelmatig. Verhit ondertussen de rest van de boter in een andere koekenpan en bak de aardappelschijfjes 10 min.

  2. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de helft van de vrucht uit. Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd ze grof. Meng het citroenrasp, het citroensap en de helft van de munt in een ruime kom met de dressing en rozijnen. Schep de witte- en rodekool erdoor. Breng de salade op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Serveer de slavinken met de koolsalade en aardappeltjes en garneer met de rest van de munt.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Slavink met frisse koolsalade en aardappeltjes

Citroen en munt geven een fris accent aan de salade van witte en rodekool.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig