Sandwich 'tonnato'

Tonijn met venkel op een broodje, dat is een goede lunch.

635 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel ze en snijd in plakjes.

  2. Laat ondertussen de tonijn en kappertjes apart uitlekken.

  3. Doe de tonijn en citroenmayonaise in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout en roer er de kappertjes door.

  4. Snijd de stelen en een klein stukje van de onderkant van de venkel en snijd de rest in flinterdunne plakken.

  5. Halveer de pistolets in de lengte en beleg achtereenvolgens met veldsla, venkel, kipfilet, ei en tonijnsaus. Bestrooi met peper, dek af met de bovenkant van het broodje en serveer.

  • Venkel snijden en bereiden

    Instructievideo - 01:54 min.

Sandwich 'tonnato'

Tonijn met venkel op een broodje, dat is een goede lunch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig