Steek de barbecue aan.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de andere helft in partjes. Meng voor de rodecurrymayo het limoenrasp en -sap met de currypasta en mayonaise. Meng de sla met de taugé en koriander. Snijd de broodjes aan de bovenkant tot de helft in.
Gril de chipolata’s in 8 min. goudbruin en gaar op de barbecue.
Schep op elk broodje wat salade, een worstje, rodecurrymayo en gebakken uitjes. Serveer met de partjes limoen.
Thaise hotdogs met currymayo en gebakken uitjes
Dat zijn wat we noemen worstjes met pit. De rodecurrypasta door de mayonaise geeft deze hotdogs een typisch Thais extraatje.
- bewaartipJe kunt de salade en currymayo ½ dag van tevoren bereiden. De worstjes kun je ook thuis al grillen in de grillpan.
- combinatietipLekker met in ringetjes gesneden rode peper voor extra pit.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Gerelateerde recepten
Thaise hotdogs met currymayo en gebakken uitjes
Dat zijn wat we noemen worstjes met pit. De rodecurrypasta door de mayonaise geeft deze hotdogs een typisch Thais extraatje.

4 personen
415 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de andere helft in partjes. Meng voor de rodecurrymayo het limoenrasp en -sap met de currypasta en mayonaise. Meng de sla met de taugé en koriander. Snijd de broodjes aan de bovenkant tot de helft in.
Gril de chipolata’s in 8 min. goudbruin en gaar op de barbecue.
Schep op elk broodje wat salade, een worstje, rodecurrymayo en gebakken uitjes. Serveer met de partjes limoen.
bewaartip:Je kunt de salade en currymayo ½ dag van tevoren bereiden. De worstjes kun je ook thuis al grillen in de grillpan.
combinatietip:Lekker met in ringetjes gesneden rode peper voor extra pit.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 limoen
2 el thaise rode currykruidenpasta
4 el mayonaise
1 kropje babyromainesla
50 g taugé
15 g verse koriander
4 zachte witte puntjes
4 varkens/runderchipolata's
4 el gebakken uitjes
Dit heb je nodig
barbecue