Noedelsoep met biefstuk & paksoi
Upgrade je soep met biefstuk!
Aan de slag
Bestrooi de biefstuk royaal met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk in 8 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie rusten. Bak in het achtergebleven bakvet de champignonroerbakmix in 5 min. op hoog vuur goudbruin. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Breng ondertussen de bouillon aan de kook en voeg de mie toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met de woksaus sweet & sour en de azijn. Snijd de paksoi fijn en verdeel met de gebakken champignons over 4 ruime kommen. Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Verdeel de mie, bouillon en biefstukreepjes over de groenten.
Noedelsoep met biefstuk & paksoi
Upgrade je soep met biefstuk!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_074141_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de biefstuk royaal met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk in 8 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie rusten. Bak in het achtergebleven bakvet de champignonroerbakmix in 5 min. op hoog vuur goudbruin. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Breng ondertussen de bouillon aan de kook en voeg de mie toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met de woksaus sweet & sour en de azijn. Snijd de paksoi fijn en verdeel met de gebakken champignons over 4 ruime kommen. Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Verdeel de mie, bouillon en biefstukreepjes over de groenten.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g biefstuk
2 el arachideolie
400 g champignonroerbakmix
2 l rundvleesbouillon van tablet
250 g fijne mienestjes
100 ml woksaus sweet & sour
6 el azijn
1 paksoi