Hete hutspot met shoarma

Een heerlijk hollands gerecht met een pittig midden-oosters tintje.

680 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten, knoflook, tabasco en peper naar smaak 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kipshoarma en paprika 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng de hutspotgroenten met de aardappelpuree en 3/4 van de kaas. Serveer met de shoarma, bestrooi met de rest van de kaas.

  • serveertipHoud je van extra pittig? Serveer de tabasco erbij voor extra pit.
  • combinatietipLekker met een rauwkostsalade van o.a. komkommer, radijs, rode ui, peterselie en een frisse yoghurtdressing.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Hete hutspot met shoarma

Een heerlijk hollands gerecht met een pittig midden-oosters tintje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig