Verse tagliatelle met snijbonen, tomaat en tonijn

Supersnel pastagerecht met lekker veel bonen.

515 kcal

(Voedingswaarden)

14 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de cherrytomaten. Doe de salsa en tomatenblokjes in een steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur.

  2. Kook ondertussen de snijbonen 4 min. in een ruime pan. Laat ondertussen de kidneybonen uitlekken. Voeg na 3 min. de tagliatelle en kidneybonen toe. Giet af en vang een kopje kookvocht op. Laat de tonijn uitlekken. Meng de pasta, cherrytomaten, ⅔ van de tonijn en eventueel wat kookvocht door de tomatensaus. Verdeel de rest van de tonijn erover en garneer met de pijnboompitten.

  • combinatietipLekker met kappertjes en citroenpartjes.

Verse tagliatelle met snijbonen, tomaat en tonijn

Supersnel pastagerecht met lekker veel bonen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig