Snijd de bieslook en peterselieblaadjes fijn. Klop de eieren los met de kruiden en het water.
Verhit steeds 1 el olie in een koekenpan en bak 2 omeletten. Halveer deze.
Besmeer ondertussen alle sneetjes brood met de hummus. Beleg de helft met omelet en dek af met de rest van de sneetjes. Snijd de sandwiches schuin door.
Stevige speltsandwich met bieslook-peterselieomelet
Nog geen tien minuten werk en voilà: een heerlijk belegd broodje voor de lunch.
- variatietipEten er kinderen mee? Dan kun je de pikante hummus eventueel vervangen door pompoenhummus.
Gerelateerde recepten
Stevige speltsandwich met bieslook-peterselieomelet
Nog geen tien minuten werk en voilà: een heerlijk belegd broodje voor de lunch.

4 personen
385 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bieslook en peterselieblaadjes fijn. Klop de eieren los met de kruiden en het water.
Verhit steeds 1 el olie in een koekenpan en bak 2 omeletten. Halveer deze.
Besmeer ondertussen alle sneetjes brood met de hummus. Beleg de helft met omelet en dek af met de rest van de sneetjes. Snijd de sandwiches schuin door.
variatietip:Eten er kinderen mee? Dan kun je de pikante hummus eventueel vervangen door pompoenhummus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
12½ g verse bieslook
¼ peterselieplantje
6 middelgrote eieren
4 el kraanwater
2 el rijstolie
8 sneetjes speltbrood
4 el pikante hummus