Groenterijke tagliatelle & tomaatjes
Een pasta die goed vult door de grote hoeveelheid gegrilde groenten.
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en pers de knoflook erboven. Fruit 1 min. en voeg dan de bevroren groenten en oregano toe. Roerbak 4 min. tot de groenten zijn ontdooid. Schenk de passata erbij en laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de snoeptomaten. Verdeel de pasta over 4 borden. Verdeel de saus, snoeptomaten en het basilicum erover.
Groenterijke tagliatelle met tomaatjes
Instructievideo - 01:34 min.
Groenterijke tagliatelle & tomaatjes
Een pasta die goed vult door de grote hoeveelheid gegrilde groenten.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_077364_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
478 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en pers de knoflook erboven. Fruit 1 min. en voeg dan de bevroren groenten en oregano toe. Roerbak 4 min. tot de groenten zijn ontdooid. Schenk de passata erbij en laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de snoeptomaten. Verdeel de pasta over 4 borden. Verdeel de saus, snoeptomaten en het basilicum erover.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 el zonnebloemolie
2 tenen knoflook
900 g diepvries gegrilde groenten
2 tl gedroogde oregano
690 g gezeefde tomaten
250 g verse tagliatelle
150 g snoepgroente tomatenmix
15 g verse basilicum