Jeroen Velkamps espresso martini

Een heerlijke after diner cocktail: het koffiegevoel, maar mét alcohol.

125 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de suiker met het water in een steelpan en verwarm tot de suiker is opgelost. Schenk het suikerwater met de koffie, jenever, Kahlúa en per persoon 5 ijsblokjes in het potje of in een cocktailshaker. Sluit en schud 20 sec. Draai met het laatste ijsblokje rondjes in het martiniglas, zodat dit koud wordt. Schenk de espresso martini door een bolzeef, dus zonder de ijsblokjes, in het glas.

  • serveertipGarneer de cocktail eventueel met enkele koffiebonen.
  • bereidingstipMaak je dit drankje voor meerdere personen? Gebruik dan een grotere af te sluiten pot of een cocktailshaker.

Jeroen Velkamps espresso martini

Een heerlijke after diner cocktail: het koffiegevoel, maar mét alcohol.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig