Romige spaghetti met pangrattato

De crunchy knoflook-kruidentopping maakt dit pastagerecht echt af.

575 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan ruim water met zout aan de kook. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes in 6 min. uit.

  2. Verhit ondertussen in een andere koekenpan de spinazie à la crème. Voeg als de spinazie warm is, in delen de verse spinazie toe en laat slinken. Meng de kruidenkaas erdoor en houd warm op laag vuur. Roer regelmatig.

  3. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Schep de spekjes uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat voor de pangrattoto het bakvet in de pan en voeg de knoflook, kruiden en panko toe. Bak in 3 min. goudbruin op middelhoog vuur. Giet de spaghetti af en doe in een schaal. Schep de spinaziesaus erop en bestrooi met de spekjes. Bestrooi met een deel van de pangrattato. Serveerde rest van de pangrattoto er apart bij.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Romige spaghetti met pangrattato

De crunchy knoflook-kruidentopping maakt dit pastagerecht echt af.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig