Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten 7 min. Snijd de knoflook fijn.
Voeg de garnalen en de knoflook toe aan de groenten en bak nog 3 min.
Voeg de passata toe en verwarm nog 2 min.
Giet de pappardelle af. Schep de saus erop en verkruimel de feta erover. Serveer direct.
Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus
Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Gerelateerde recepten
Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus
Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta.

hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten 7 min. Snijd de knoflook fijn.
Voeg de garnalen en de knoflook toe aan de groenten en bak nog 3 min.
Voeg de passata toe en verwarm nog 2 min.
Giet de pappardelle af. Schep de saus erop en verkruimel de feta erover. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pappardelle
2 el traditionele olijfolie
900 g diepvries gegrilde groenten
2 tenen knoflook
300 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
690 ml gezeefde tomaten
100 g feta