Broccoli-ansjovisschotel

Groen bijgerecht met precies genoeg pit.

95 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in plakjes. Kook 4 min. in water met zout. Giet af en laat goed uitlekken. Verhit ondertussen de ansjovis en 1 el olie uit het blikje op laag vuur in een hapjes pan en druk de ansjovis met een houten lepel in kleine stukjes. Voeg de uien toe en bak 5 min. op middel hoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Voeg de broccoli en knoflook toe aan het ansjovis-uimengsel en bak 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.

  • combinatietipLekker met gegrilde kipfilethaasjes en gevulde pasta (bijv. medaglioni basilicum & pijnboompitten, schaal 250 g, koelvers). Het gerecht is dan niet meer gluten- en lactosevrij.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Broccoli-ansjovisschotel

Groen bijgerecht met precies genoeg pit.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig