Snijd de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de snijbonen 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de hoisinsaus toe en warm 2 min. mee. Hak ondertussen de noten grof en bestrooi de snijbonen ermee.
- combinatietipLekker met mie en gebakken zalm. Het gerecht is dan niet meer veganistisch.
Gerelateerde recepten
Snijbonen en cashewnoten uit de wok

bijgerecht
4 personen
245 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de snijbonen 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de hoisinsaus toe en warm 2 min. mee. Hak ondertussen de noten grof en bestrooi de snijbonen ermee.
combinatietip:Lekker met mie en gebakken zalm. Het gerecht is dan niet meer veganistisch.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 g verse snijbonen
3 el arachideolie
3 el hoisinsaus
50 g gezouten cashewnoten