Pappardelle met tomaten-gehaktsaus

Wedden dat (ook) je kinderen staan te juichen in de keuken?

635 kcal

(Voedingswaarden)

17 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 5 min. op middelhoog vuur rul. Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de uien in dunne ringen. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui 5 min. op laag vuur.

  2. Voeg de bevroren tuinerwten toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Kook ondertussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de tomaten in partjes. Meng de pappardelle door de saus en verdeel over de borden. Verdeel de ui, tuinerwten en tomaat erover. Schaaf de kaas erboven. Serveer direct.

  • combinatietipExtra smaak? Bestrooi dit gerecht met wat in reepjes gesneden basilicum.
  • Ui fruiten

    Instructievideo - 00:31 min.

Gerelateerde recepten

Pappardelle met tomaten-gehaktsaus

Wedden dat (ook) je kinderen staan te juichen in de keuken?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig