Pittige gember-sojamarinade

Krijg je bezoek dat van pittig houdt? Marineer je stukjes zalm in deze smaakmaker, succes verzekerd!

95 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

pittig

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de gembersiroop, sojasaus, sesamolie, ketchup en sriracha tot een marinade.

  • bereidingstipIn plaats van de srirachasaus kun je ook een halve eetlepel harissa (pittige kruidenpasta) gebruiken.
  • combinatietipSnijd 600 g zalmfilet in 4 stukken. Meng de marinade erdoor. Laat minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast marineren. Gril ca. 4 min. op het minst warme deel van de barbecue. Keer halverwege.
  • combinatietipLekker bij varkensvlees, kip en vis.

Pittige gember-sojamarinade

Krijg je bezoek dat van pittig houdt? Marineer je stukjes zalm in deze smaakmaker, succes verzekerd!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig