Black angus burger met sriracha

De pinda's en chilisaus geven de 'normale' hamburger een pittige upgrade.

725 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de ciabattina’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in linten en snijd de rode ui in dunne ringen. Doe in een kom en voeg de appelciderazijn en het water toe. Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de burgers 6 min. Keer halverwege.

  2. Meng ondertussen voor de wortelsalade de peen julienne met de mayonaise en de sriracha hot chillisauce. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Hak de pinda’s grof. Snijd de ciabattina’s open. Haal de blaadjes van de babyromainesla los. Laat de komkommer en ui uitlekken.

  3. Beleg elk broodje met 2 blaadjes sla, ¼ wortelsalade, een burger en wat komkommer en ui. Garneer met de pinda’s. Meng de rest van de sla met de rest van de komkommer en ui en serveer erbij.

Black angus burger met sriracha

De pinda's en chilisaus geven de 'normale' hamburger een pittige upgrade.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig