Hotdogs met kaas, guacamole en tomaat

Een hotdog op z'n Mexicaans. Laat je verrassen!

335 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de scharrelbraadworsten op laag vuur in 20 min. rondom goudbruin en gaar. Halveer ondertussen de tastytom-trostomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Schep om met het limoensap.

  2. Snijd de broodjes aan de bovenkant over de lengte in, maar niet door. Neem de worsten uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Gril de broodjes in de grillpan 3 min. op de snijkant. Besmeer elk broodje met 1 el guacamole. Leg de worstjes erop en verdeel de tomatenblokjes erover. Rasp de cheddar erboven en serveer.

  • combinatietipLekker met in ringetjes gesneden jalapeñopeper.

Hotdogs met kaas, guacamole en tomaat

Een hotdog op z'n Mexicaans. Laat je verrassen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig