Pasta pesto met ham en groenten

Heerlijk: pasta pesto van tagliatelle! De pasta vullen we aan met ham en veel groente als sperziebonen en bimi. Natúúrlijk afgetopt met kaas.

865 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten. Voeg als het water kookt de sperziebonen en eventueel zout toe en kook in 9 min. beetgaar. Kook de tagliatelle de laatste 4 min. mee. Halveer ondertussen de bimi en kook de laatste 2 min. mee. Giet de sperziebonen, pasta en bimi af.

  2. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de hamreepjes 5 min. Schep regelmatig om.

  3. Zet het vuur uit en meng de sperziebonen, pasta, bimi, pestospread en de rest van de olie door de ham.

  4. Verdeel over diepe borden. Bestrooi met de helft van de kaas en breng op smaak met peper. Serveer de rest van de kaas erbij.

  • bereidingstipWil je zien hoe je het beste sperziebonen kunt schoonmaken? Ga naar ah.nl/allerhande/sperziebonen.
  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • Sperziebonen schoonmaken

    Instructievideo - 00:22 min.

Pasta pesto met ham en groenten

Heerlijk: pasta pesto van tagliatelle! De pasta vullen we aan met ham en veel groente als sperziebonen en bimi. Natúúrlijk afgetopt met kaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig