Mueslirepen met havermout en kokos

Vul de broodtrommel met zo'n zelfgebakken tussendoortje. Hartstikke gezond ook.

335 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 50 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Smelt de kokosolie op laag vuur in een steelpan en neem van het vuur. Splits de eieren; de eidooiers worden niet gebruikt.

  2. Meng de havermout, kokos, rozijnen, cranberry’s, het sesamzaad, amandelschaafsel en zeezout in een grote kom. Voeg de kokosolie, eiwitten, honing en fruitspread toe.

  3. Bekleed het bakblik (of een ovenschaal) met bakpapier. Schep het havermoutmengsel erin, leg een vel bakpapier erop en druk stevig aan. Laat met het bakpapier erop in de oven in ca. 40 min. gaar worden. Verwijder het bakpapier en bak in ca. 10 min. goudbruin. Neem uit de oven en laat in de vorm helemaal afkoelen. Snijd in 16 repen.

  • bewaartipVerpak de repen apart van elkaar in vershoudfolie. Zo kun je ze 5 dagen in de koelkast bewaren.
  • Eieren splitsen

    Instructievideo - 00:36 min.

Mueslirepen met havermout en kokos

Vul de broodtrommel met zo'n zelfgebakken tussendoortje. Hartstikke gezond ook.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig