Snijd de ongeschilde komkommer in plakjes van 1 cm dik. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd de helften doormidden. Snijd de bolle kanten van de radijsjes zodat er plakjes van 1 cm dik overblijven.
Snijd alle groenten in de vorm van doodshoofdjes. Maak met een scherp mesje gaatjes als ogen, een driehoekje als neus en een rechthoekje als mond. Prik de doodshoofdjes op cocktailprikkers.
Roer het bietensap door de roomkaas, zodat er een gemarmerd effect ontstaat. Serveer de doodshoofdjes met de dip.
Groenteskulls met een bloederig dipje
Wow! Wist jij dat groenten er zó griezelig uit kunnen zien?
- bereidingstipJe kunt ook een spuitmondje (ca. Ø 4 mm) gebruiken om de oogjes mee uit te steken.
Gerelateerde recepten
Groenteskulls met een bloederig dipje
Wow! Wist jij dat groenten er zó griezelig uit kunnen zien?

30 porties
15 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ongeschilde komkommer in plakjes van 1 cm dik. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd de helften doormidden. Snijd de bolle kanten van de radijsjes zodat er plakjes van 1 cm dik overblijven.
Snijd alle groenten in de vorm van doodshoofdjes. Maak met een scherp mesje gaatjes als ogen, een driehoekje als neus en een rechthoekje als mond. Prik de doodshoofdjes op cocktailprikkers.
Roer het bietensap door de roomkaas, zodat er een gemarmerd effect ontstaat. Serveer de doodshoofdjes met de dip.
bereidingstip:Je kunt ook een spuitmondje (ca. Ø 4 mm) gebruiken om de oogjes mee uit te steken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 30 porties)
½ komkommer
1 oranje paprika
1 bos radijs
3 el bietensap
125 g verse roomkaas kruiden
Dit heb je nodig
cocktailprikkers