Gehaktballetjes, aardappel & kool

Een klassieke aardappel-groente-vlees-maaltijd met 3x zoveel groente!

525 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd grotere bloemkoolroosjes in vieren, halveer de rest. Snijd de uien in partjes. Meng de bloemkool en ui met de bakaardappeltjes, olie, vadouvan, peper en eventueel zout. Schep de gehaktballetjes erdoor. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de oven in ca. 20 min. gaar.

  2. Halveer ondertussen de tomaten. Schep de gehaktballetjes, aardappel en bloemkool na 10 min. oventijd om en voeg de tomaten toe. Neem uit de oven, meng in een schaal de babyboerenkool erdoor en serveer.

  • variatietipIn plaats van babyboerenkool kun je ook rucola gebruiken.

Gehaktballetjes, aardappel & kool

Een klassieke aardappel-groente-vlees-maaltijd met 3x zoveel groente!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig