Ham-kaasrolls

Deze ham-kaasrolls zijn de perfecte bestemming voor een rol vers bladerdeeg.

150 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit en verdeel achtereenvolgens de kaas, ham en honing-mosterdsaus erover. Rol het deeg vanaf de lange kant op tot een rol en snijd deze in plakken van 3 cm dik.

  2. Verdeel de plakken met de snijkanten naar boven over de bodem van de springvorm. Laat tussen de rollen 2 cm ruimte vrij. Bak de ham-kaasrolls in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Ham-kaasrolls

Deze ham-kaasrolls zijn de perfecte bestemming voor een rol vers bladerdeeg.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig