Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal

Dit is volgens Miljuschka havermout 2.0. Niet gekookt, maar uit de oven.

345 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de havervlokken met het bakpoeder en zout. Verdeel de helft van het havermengsel over de bodem van de ovenschaal. Leg hierop de helft van het fruit. Verdeel hier de rest van het havermengsel en het fruit over.

  2. Smelt de boter. Meng de eieren, melk, maple syrup, boter en het vanillearoma door elkaar. Schenk dit over de lagen havervlokken en fruit. Zet ca. 30 min. in de oven en serveer warm.

  • serveertipLekker met crème fraîche.

Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal

Dit is volgens Miljuschka havermout 2.0. Niet gekookt, maar uit de oven.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig