Noedelsalade met zalm en sojabonen

De licht nootachtige smaak van de bonen gaat perfect samen met de oosterse sojasaus en noedels.

440 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel koud onder stromend water.

  2. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook in 5 min. beetgaar. Snijd de salade-ui in dunne ringen. Doe de bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.

  3. Meng de sojasaus, chilisaus en sesamolie tot een dressing. Meng de noedels met de broccoli, salade-ui, bonen en dressing. Verdeel over de borden en leg er de warmgerookte zalmstukken op. Strooi er de geroosterde sesamzaadjes over.

  • combinatietipLekker met grofgesneden koriander.
  • variatietipNog meer smaak? Voeg extra sojasaus toe.

Noedelsalade met zalm en sojabonen

De licht nootachtige smaak van de bonen gaat perfect samen met de oosterse sojasaus en noedels.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig