Cranberrytiramisu

Geen koffieliefhebber? Met cranberry en witte chocolade is tiramisu ook héél lekker!

655 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schenk het cranberrysap in een diep bord en doop er 3 lange vingers per persoon met de niet-gesuikerde kant in. Leg deze per 3 op een bordje. Roer de mascarpone los met de cranberrycompote. Klop de slagroom lobbig (net niet stijf) met de vanillesuiker en spatel luchtig door de mascarpone. Verdeel ⅔ deel van de mascarpone over de lange vingers.

  2. Doop de rest van de lange vingers met de niet-gesuikerde kant in de rest van het cranberrysap en leg weer per 3 op de mascarpone. Verdeel de rest van de mascarpone over de lange vingers. Schaaf de chocolade over de tiramisu. Garneer met de rest van de cranberrycompote.

  • bewaartipBewaar afgedekt in de koelkast.
  • bereidingstipDit gerecht kun je 1 dag van tevoren maken (t/m stap 3).
  • bereidingstipSchaaf de chocolade er pas vlak voor het serveren over.

Cranberrytiramisu

Geen koffieliefhebber? Met cranberry en witte chocolade is tiramisu ook héél lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig