Gnocchi met homemade gehaktballetjes en champignons

Spinazie, champignons en kruidenkaas: een topcombinatie met de typisch Italiaanse gnocchi.

795 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Ris de blaadjes van de takjes oregano en snijd fijn. Doe het gehakt in een kom en meng de panko, melk, het ei en de oregano erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Draai er met vochtige handen 16 balletjes van. Verhit 1/3 van de olie in de hapjespan en bak de balletjes in 6 min. rondom bruin.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Schep regelmatig om.

  3. Maak ondertussen de uien schoon en snipper ze. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd in kwarten. Voeg de ui en champignons toe aan de balletjes en bak nog 4 min. Voeg de roomkaas en de gebakken gnocchi toe en verwarm nog 3 min.

  4. Laat de spinazie in de pan van de gnocchi in delen slinken. Giet de spinazie af in een vergiet en schep vlak voor serveren door de gnocchi en gehaktballetjes.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • variatietipIn plaats van panko kun je ook gewoon paneermeel gebruiken.
  • combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.
  • gehaktbal stap 04.mp4

    Instructievideo - 00:07 min.

Gnocchi met homemade gehaktballetjes en champignons

Spinazie, champignons en kruidenkaas: een topcombinatie met de typisch Italiaanse gnocchi.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig