Romige macaroni met kipworst en erwten

Een keer een andere pasta proberen dan de klassieker die je altijd maakt? Dit is een heel goed alternatief!

730 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder met een scherp mes het vel van de worst. Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak het worstvlees op hoog vuur bruin. Verdeel het met een houten lepel in stukjes. Voeg de ui toe en fruit 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente en bevroren tuinerwten toe en roerbak 4 min. op middelhoog vuur.

  2. Kook ondertussen de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de selderij grof. Voeg de roomkaas toe aan het worst-groentemengsel en verwarm op laag vuur 3 min. Giet de macaroni af en voeg toe. Bestrooi met de selderij.

  • variatietipWelke pastasoort je kiest, is afhankelijk van de saus die je erbij maakt. Deze macaroni grande hecht zich gemakkelijk aan dunne room- of groentesauzen, de holle boogjes houden deze goed vast.

Romige macaroni met kipworst en erwten

Een keer een andere pasta proberen dan de klassieker die je altijd maakt? Dit is een heel goed alternatief!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig