Spicy garnalen
De good old garnalencocktail maakt dit jaar plaats voor deze spicy variant.
Aan de slag
Meng de citroenmayonaise met de sriracha. Verhit de arachideolie tot 180°C en frituur de garnalen in delen in 3-4 min. goudbuin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer in en glaasje met onderin een beetje van de saus.
Spicy garnalen
De good old garnalencocktail maakt dit jaar plaats voor deze spicy variant.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_086034_612x450_JPG.jpg)
null porties
85 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de citroenmayonaise met de sriracha. Verhit de arachideolie tot 180°C en frituur de garnalen in delen in 3-4 min. goudbuin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer in en glaasje met onderin een beetje van de saus.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 el citroenmayonaise
1 el Sriracha Thaise chilisaus
500 ml arachideolie
10 krokante garnalen
Dit heb je nodig
keukenpapier