Rode garnalencurry met sugarsnaps

Zin in vis? Deze curry zet je binnen een kwartiertje op tafel. En pit dat-ie heeft!

465 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de wok en roerbak de paprika, knoflook en sugarsnaps 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de curry toe en warm 1 min. mee

  2. Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de koriander fijn. Verdeel de rijst over diepe borden, schep de curry erover en garneer met de koriander.

Rode garnalencurry met sugarsnaps

Zin in vis? Deze curry zet je binnen een kwartiertje op tafel. En pit dat-ie heeft!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig