Verwarm de oven voor op 190 °C. Meng de rösti met het ei en de kaas. Vorm er met vochtige handen koekjes van Ø 6 cm van. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
Halveer ondertussen de plakken ham in de breedte en snijd de mozzarellabolletjes in kwarten. Besmeer de rösti’s met de pompoenhummus en verdeel de ham en mozzarella erover.
Röstihapje met pompoenhummus
Van de rösti maak je kleine koekjes die je serveert met ham, mozzarella en hummus. Lekker!
- variatietipOok een goed idee voor de paasbrunch. Varieer in de topping: maak bijvoorbeeld rösti's met pikante hummus, gerookte kip en bieslook.
Gerelateerde recepten
Röstihapje met pompoenhummus
Van de rösti maak je kleine koekjes die je serveert met ham, mozzarella en hummus. Lekker!

12 porties
115 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Meng de rösti met het ei en de kaas. Vorm er met vochtige handen koekjes van Ø 6 cm van. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
Halveer ondertussen de plakken ham in de breedte en snijd de mozzarellabolletjes in kwarten. Besmeer de rösti’s met de pompoenhummus en verdeel de ham en mozzarella erover.
variatietip:Ook een goed idee voor de paasbrunch. Varieer in de topping: maak bijvoorbeeld rösti's met pikante hummus, gerookte kip en bieslook.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
375 g diepvries rösti original
1 middelgroot ei
45 g Parmezaansekaaspoeder
70 g parmaham
75 g minimozzarellabolletjes
150 g zoete pompoenhummus
Dit heb je nodig
bakpapier