Japanse wokschotel met noedels en kip

Kastanjechampignons, peulen, rode ui, paksoi, gele wortel en prei: wát een groente in dit gerecht.

575 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de chilisaus en ananasstukjes toe en verwarm nog 4 min.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 4 min. op hoog vuur. Hak de cashewnoten grof. Meng de noedels en de kip met ananas door de groente. Verdeel over de kommen of borden en garneer met de cashewnoten.

Japanse wokschotel met noedels en kip

Kastanjechampignons, peulen, rode ui, paksoi, gele wortel en prei: wát een groente in dit gerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig