Crunchy meteorieten
Deze koekjes van chocolade, muesli en pindakaas zijn buitenaards lekker.
Aan de slag
Smelt de chocolade au bain-marie. Neem van het vuur. Roer de pindakaas door de chocolade. Meng hier de crunchy muesli door. Vorm met 2 lepels 12 balletjes (meteorieten) van circa 5 cm doorsnede op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
Crunchy meteorieten
Deze koekjes van chocolade, muesli en pindakaas zijn buitenaards lekker.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_090184_612x450_JPG.jpg)
null porties
140 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Smelt de chocolade au bain-marie. Neem van het vuur. Roer de pindakaas door de chocolade. Meng hier de crunchy muesli door. Vorm met 2 lepels 12 balletjes (meteorieten) van circa 5 cm doorsnede op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)100 g pure chocolade 72%
50 g pindakaas
200 g AH Basic crunchy muesli
Dit heb je nodig
bakpapier