Barbecuesaus met appelcider

Barbecuesaus maken we deze zomer gewoon zelf. Handig: deze variant is ook nog eens lactosevrij.

145 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 1 uur wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook en sjalotten fijn. Verhit de olie in een steelpan en fruit de knoflook en sjalotten 5 min. op laag vuur. Voeg de mosterd, worchestershiresaus, tomato frito, suiker, gemalen venkel, Apple Bandit appelcider en paprikapoeder toe en breng al roerend aan de kook. Laat 25 min. op middelhoog vuur koken. Roer regelmatig. Neem de pan van het vuur en laat in 1 uur afkoelen tot kamertemperatuur.

  • bewaartipJe kunt de barbecuesaus 2 weken afgedekt bewaren in de koelkast.
  • combinatietipLekker bij gegrilde varkenshaas, garnalen of kip, maar ook op een broodje pulled pork.

Barbecuesaus met appelcider

Barbecuesaus maken we deze zomer gewoon zelf. Handig: deze variant is ook nog eens lactosevrij.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig