Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices

Mexicóóóó: kom helemaal in de Mexicaanse sferen met deze quesedilla's met kaas en fricandeau.

680 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ambachtelijke slices in de lengte in dunne repen. Zet voor 4 personen 2 el augurkenvocht opzij. Snipper voor de coleslaw de ui en meng samen met de mayonaise, mosterd, de zoetzure azijn van de ambachtelijke slices, peper en zout door de spitskool.

  2. Leg voor 4 personen op elke bakplaat twee tortillawraps. Verdeel achtereenvolgens de helft van de kaas, coleslaw, fricandeau, reepjes ambachtelijke slices en de rest van de geraspte kaas erover. Dek af met de rest van de tortilla’s. Bak de quesadilla’s ca. 10 min. in de oven, zodat de kaas gesmolten is. Snijd in puntjes en serveer direct.

  • combinatietipLekker met jalapeñopeper.

Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices

Mexicóóóó: kom helemaal in de Mexicaanse sferen met deze quesedilla's met kaas en fricandeau.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig