Pasta pesto met spinazie en avocado

Maak je pasta pesto extra lekker met avocado, paprika en geroosterde amandelen.

695 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng 2 ruime pannen water aan de kook. Voeg als het water kookt in 1 pan de fusilli en eventueel zout toe en kook de pasta in 9 min. beetgaar. Giet af. Voeg als het water van de 2e pan kookt de eieren toe en kook 6 min. Laat schrikken en pel de eieren.

  2. Halveer ondertussen de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakjes. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de spinazie grof. Rasp de limoen en pers uit. Hak de amandelen grof en halveer de eieren. Meng de pasta in een grote kom met de pesto, spinazie en 1 el limoensap (per 4 personen). Schep om en verdeel over de borden. Verdeel over elk bord de plakjes avocado, paprika, amandelen, het limoenrasp en 2 halve eitjes.

Pasta pesto met spinazie en avocado

Maak je pasta pesto extra lekker met avocado, paprika en geroosterde amandelen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig