Eenpans-nachoschotel

Koken op de camping saai? Nee hoor, op één pit kun je ook Mexicaans koken.

650 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de bonen in een hapjespan al omscheppend 5 min. op laag vuur. Verdeel de geraspte kaas en de helft van de tortillachips over de bonen en verwarm met de deksel op de pan nog 5 min. of tot de kaas smelt. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes. Snipper de ui. Meng de tomaten, ui en de olie tot een salsa. Verdeel de jalapeños over de schotel. Serveer met de salsa en de rest van de chips.

  • combinatietipLekker met guacemole en een frisse komkommersalade
  • Eenpans-nachoschotel

    Instructievideo - 00:29 min.

Eenpans-nachoschotel

Koken op de camping saai? Nee hoor, op één pit kun je ook Mexicaans koken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig