Verwarm de bonen in een hapjespan al omscheppend 5 min. op laag vuur. Verdeel de geraspte kaas en de helft van de tortillachips over de bonen en verwarm met de deksel op de pan nog 5 min. of tot de kaas smelt. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes. Snipper de ui. Meng de tomaten, ui en de olie tot een salsa. Verdeel de jalapeños over de schotel. Serveer met de salsa en de rest van de chips.
Eenpans-nachoschotel
Koken op de camping saai? Nee hoor, op één pit kun je ook Mexicaans koken.
- combinatietipLekker met guacemole en een frisse komkommersalade
Eenpans-nachoschotel
Instructievideo - 00:29 min.
Gerelateerde recepten
Eenpans-nachoschotel
Koken op de camping saai? Nee hoor, op één pit kun je ook Mexicaans koken.

hoofdgerecht
2 personen
650 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de bonen in een hapjespan al omscheppend 5 min. op laag vuur. Verdeel de geraspte kaas en de helft van de tortillachips over de bonen en verwarm met de deksel op de pan nog 5 min. of tot de kaas smelt. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes. Snipper de ui. Meng de tomaten, ui en de olie tot een salsa. Verdeel de jalapeños over de schotel. Serveer met de salsa en de rest van de chips.
combinatietip:Lekker met guacemole en een frisse komkommersalade
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
700 g bonenschotel Mexicaans
75 g geraspte belegen kaas
100 g glutenvrije tortillachips
2 trostomaten
1 rode ui
½ el traditionele olijfolie
50 g jalapeñoplakjes in pot