Bananen-nicecream met sesamzaad

Een verrassende combinatie met sesam en banenensoftijs.

375 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 5 uur wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bananen in plakjes, doe in een diepvrieszakje en leg minimaal 5 uur in de vriezer. Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil van de vrucht.

  2. Doe het vanillemerg met het zwart sesamzaad, de tahini, kokosmelk en bevroren banaan in de kom van de keukenmachine. Laat de keukenmachine draaien tot het ijs de consistentie heeft van softijs. Verdeel over twee kommen en garneer met het limoenrasp en de munt.

Bananen-nicecream met sesamzaad

Een verrassende combinatie met sesam en banenensoftijs.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig