Piadinatosti's met pesto
Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.
Aan de slag
Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadinas met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadinas.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadinas 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinatosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinatosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.
Piadinatosti's met pesto
Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_094716_612x450_JPG.jpg)
null porties
125 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadinas met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadinas.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadinas 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinatosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinatosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)125 g biologische buffelmozzarella
4 piadina arrotolabile
4 el koelverse pestospread
50 g Spianata Romana (salami)