Piadinatosti's met pesto

Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

125 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadinas met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadinas.

  2. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadinas 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinatosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinatosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.

  • serveertipGarneer met wat blaadjes basilicum.

Piadinatosti's met pesto

Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig