Piadinatosti's met pesto
bewaar
bewaar

Piadinatosti's met pesto

Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

20 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadinas met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadinas.

Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadinas 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinatosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinatosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.

serveertipGarneer met wat blaadjes basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Piadinatosti's met pesto

Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig