Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadinas met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadinas.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadinas 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinatosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinatosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.
Piadinatosti's met pesto
Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.
- serveertipGarneer met wat blaadjes basilicum.
Gerelateerde recepten
Piadinatosti's met pesto
Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

16 porties
125 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadinas met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadinas.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadinas 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinatosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinatosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.
serveertip:Garneer met wat blaadjes basilicum.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
125 g biologische buffelmozzarella
4 piadina arrotolabile
4 el koelverse pestospread
50 g Spianata Romana (salami)