Vegaschnitzel met ratatouille uit de oven

685 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 20 min. oventijd

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in vieren en snijd het vruchtvlees in parten. Snijd de paprika in stukken van 2 cm. Snijd de knoflook fijn en de ui in dunne partjes. Meng alle groenten met de olie, de Italiaanse kruiden, tomatenblokjes en gnocchi. Verdeel de ratatouille over 2 met bakpapier beklede bakplaten en breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster in ca. 20 min. gaar in de oven. Wissel halverwege om.

  2. Verhit de rest van de olie in 2 koekenpannen en bak de schnitzels 3 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Serveer de ratatouille samen met de schnitzels.

  • combinatietipHoud je van pittig? Voeg dan 1 tl chili vlokken toe aan de ratatouille.

Vegaschnitzel met ratatouille uit de oven

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig