Fudgewafels met vanille-ijs

Recept van Desmond Gerritse, van Our Hangry Kitchen

300 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de bloem en baksoda in een kom. Voeg het ei en de karnemelk toe en mix met een handmixer tot een glad beslag. Snijd de fudge in blokjes, voeg toe en meng goed door elkaar. Verwarm het wafelijzer en schenk een flinke eetlepel beslag in de vorm. Bak de wafels ca. 2 minuten tot ze goudbruin zijn. Herhaal tot het beslag op is. Serveer de wafels met een bol vanille-ijs.

  • combinatietipLekker met karamelsaus.
  • Fudgewafels met vanille-ijs

    Instructievideo - 00:22 min.

Fudgewafels met vanille-ijs

Recept van Desmond Gerritse, van Our Hangry Kitchen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig